Sjokoladecupcakes

Heyho

I dag har jeg laget sjokoladecupcakes med sjokoladefrosting. Cupcakesene og frostingen har begge et hint av kaffe, og den gir virkelig en fantastisk dybde i smaken. Dette er en liten oppskrift. Jeg fikk 6 sm cupcakes, men du kan f alt fra tre til seks cupcakes av denne oppskriften. Disse cupcakesene inneholder kefir, kefiren gjr cupcakesene utrolig saftige, og ikke minst gode. Her kommer oppskriften:

Sjokoladecupcakes:
- 1 egg
- 3 ss sukker
- 3 ss kefir
- 1/4 cup mel
- 1 ts bakepulver
- 1/4 ts salt
- 1 ts espressopulver, kan slyfes
- 2 ss smr, smeltet
- 4 ss kakaopulver

Til sjokoladefrostingen:
- 50 g smr, mykt
- 5 ss melis, ca
- 3 ss kakaopulver
- 3-5 ts kaffe, avkjlt

Frst finner du frem alt du trenger. Da er du sikker p at ingenting mangler.

Knekk ett egg i en bakebolle. Visp det sammen.

Tilsett sukkeret og rr sammen.

Hell i det smeltede smret.

Tilsett mel, kakaopulver, salt, bakepulver og espressopulver. Rr sammen.

Rr inn kefiren.

Fordel rren i former. Jeg bruker en iskremskje for f lik strrelse p alle cupcakene.

Stek p 180 grader i ca 20 min. Avkjl p rist.

S er det tid for sjokoladefrostingen.

Pisk 50g usaltet smr til det er blitt lysere i fargen og veldig luftig.

Tilsett melis og pisk til smrkremen er jevn.

Tilsett kakopulveret og pisk godt sammen igjen.

Tilsett litt og litt kaffe til du har ftt nsket smak og konsistens p frostingen.

For ekstra god smak kan du tilsette bittelitt havsalt.

Fyll frostingen i en sprytepose og pynt cupcaksene dine akkurat som du vil! Jeg brukte en wilton 1M tipp og lagde en enkel swirl.

Ferdig!jeg pyntet en med fersk bringebrpure. Det var virkelig supergodt, og verdt prve.

Hper du ble fristet til prve disse cupcakesene. De er virkelig anbefale!

THEA

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

spatula

spatula

16, Asker

Hei, vi er to jenter p femten r som er glade i bake! Vi baker alt fra boller og annen gjrbakst, til fullt pynktede cupcakes og cake pops. P denne bloggen legger vi ut oppskrifter med steg for steg bilder, som gjr det enkelt for deg der hjemme bake, og ikke minst ha det gy p kjkkenet. Vi blir veldig glade for tilbakemeldinger, og hvis det er noe dere lurer p s spr oss gjerne! Vi hper at du vil flge med p vr bakeblogg.

Kategorier

Arkiv

hits