MARENGS GRUNNOPPSKRIFT

Marengs er noe som faktisk er veldig enkelt og lage. Det beste resultatet, er hvis du flger oppskiften nye. Man kan lage mye ut av marengs, som for eksempel pavlovaterte. Men du kan ogs lage sm pikekyss. Ved disse juletider kan resultatet vre perfekt til julegaver, eller kanskje til juleselvskap. Her kommer grunnoppskiften p marengs:

Du trenger:

  • 3 eggehviter
  • 125 g sukker
  • 2 ts vaniljesukker
  • eventuelt konditorfarge, om du nsker

Fremgangsmte:

Finn frem alle ingrediensene du trenger.


Pisk eggehvitene til de skummer i en mikser. Veldig viktig at alt er rent, og at det ikke er noe annet i bollen enn det skal. Det kan fre til drlig resultat.


Det tar ca. 2-5 minutter. Gjr dette p hy hastighet.


Bland sukkeret og vaniljesukkeret sammen.


Tilsett litt og litt av blandingen i eggehvitene, mens du pisker p hy hastighet.



Marengsblandingen er ferdig nr alt er blandet, og det har blitt fluffy og hvitt.


N er det fitt valg av hva du vil gjre md grunnblandingen. Vi fordelte marengsen i tre skler, og tok opp i ulik konditorfarge. Deretter puttet vi den oppi en sprytepose med ulike tipper.



S det er bare og la seg bli inspirert.


Vi la marengsene p et stekebrett med babepapir. Marengsen stekes p 100 grader, i 45 minutter.


Resultat.


Tips: putt marengsene i sm fine plastikkposer og gi de bort.



Hper du likte innlegget. Vi beklager for s drlig bildekvalitet, det ble dessverre mobilbilder denne gang.

THEA OG HEDVIG









Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

spatula

spatula

16, Asker

Hei, vi er to jenter p femten r som er glade i bake! Vi baker alt fra boller og annen gjrbakst, til fullt pynktede cupcakes og cake pops. P denne bloggen legger vi ut oppskrifter med steg for steg bilder, som gjr det enkelt for deg der hjemme bake, og ikke minst ha det gy p kjkkenet. Vi blir veldig glade for tilbakemeldinger, og hvis det er noe dere lurer p s spr oss gjerne! Vi hper at du vil flge med p vr bakeblogg.

Kategorier

Arkiv

hits