HVORDAN LAGE ENKEL KAKEPYNT AV FONDANT

Hei! 

Nå skal jeg vise dere hvordan dere enkelt kan lage hjemmelaget pynt av fondant som kan bruker på alt av kaker, cupcakes, cake pops e.t.c. Dette er veldig enkelt og hvis du velger å lage din egen pynt kan du jo bestemme helt selv hva du vil lage og hvordan det skal se ut. Jeg lagde bare helt enkle ettall og hjerter av rosa fondant denne gangen, i og med at cupcakesene var til en ettårsdag. Men du kan fint velge andre farger på fondanten og andre utsikkere, eller du kan lage dine egne figurer uten former. Her er det kun fantasien som setter grenser.

Du trenger:

  • Fondant ( enten ferdig farget eller hvit, velger du hvit kan du enkelt farge den med pastafarger eller bare beholde den naturlig)
  • Melis
  • Kjevle
  • Utstikkere
  • Spiselig glitt el. annen kakepynt om du ønsker det lille ekstra til fondantpynten din.Finn frem alt du trenger.

Kjevle ut fondanten til den er omtrent en millimeter til to millimeter tykk.Og stikk ut formene du ønsker i fondanten.

Ha pyntet på en tallerken, brett e.l. Pynt med spiselig glitter eller annen kakepynt om ønskelig. La pynten tørke i noen timer eller over natten til den er tørr og har en hard overflate og den kan "stå" av seg selv.

THEA

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

spatula

spatula

16, Asker

Hei, vi er to jenter på femten år som er glade i å bake! Vi baker alt fra boller og annen gjærbakst, til fullt pynktede cupcakes og cake pops. På denne bloggen legger vi ut oppskrifter med steg for steg bilder, som gjør det enkelt for deg der hjemme å bake, og ikke minst ha det gøy på kjøkkenet. Vi blir veldig glade for tilbakemeldinger, og hvis det er noe dere lurer på så spør oss gjerne! Vi håper at du vil følge med på vår bakeblogg.

Kategorier

Arkiv

hits