ARME RIDDERE

Arme riddere er en rimlig og god hverdagsmat. Den tar ikke lang til å lage, og passer spesielt bra når du er sulten. Spis de med syltetøy eller rømme. De passer perfekt om morgenen, eller etter du har vært på skolen. Personlig så synes jeg dette er himmelsk, og jeg anbefaler det til hver og en. Her kommer oppskriften:

 
Du trenger:

  • to egg
  • fire-seks brødskiver (jo grovere brød du bruker, jo sunnere blir det)
  • seks ss melk (kan sløyfes)
  • litt salt
  • litt pepper
  • smør til steking

 

Fremgangsmåte:
Finn frem alt du trenger, så du er sikker på at du ikke mangler noe.Visp alt sammen (untatt brødskivene og smøret) i en skål/bakebolle. Du kan bruke en gaffel eller en visp. 


Alle ingrediensene skal være godt blandet.Smelt smøret i en stekepanne.Legg en og en brødskive i eggeblandingen, helt til de blir gjennombløte. Bruk en gaffel til å snu de om. Deretter putter du de oppi stekeplaten.

Stek dem helt til du får en gylden farge.Server de med syltetøy, krem, rømme, bær eller hva du måtte ønske. De er best varme, men gode når de er kjølige. 


Husk at du må ha det gøy på kjøkkenet! M-m-m. Håper det smaker :)

 

HEDVIG

 

 

Én kommentar

Hilde Johanne<3

27.11.2013 kl.21:30

NAmmmNam<3

Skriv en ny kommentar

spatula

spatula

16, Asker

Hei, vi er to jenter på femten år som er glade i å bake! Vi baker alt fra boller og annen gjærbakst, til fullt pynktede cupcakes og cake pops. På denne bloggen legger vi ut oppskrifter med steg for steg bilder, som gjør det enkelt for deg der hjemme å bake, og ikke minst ha det gøy på kjøkkenet. Vi blir veldig glade for tilbakemeldinger, og hvis det er noe dere lurer på så spør oss gjerne! Vi håper at du vil følge med på vår bakeblogg.

Kategorier

Arkiv

hits